Головна » 2023 » Жовтень » 18 » 16 жовтня ­- Всесвітній день здорового харчування
14:59
16 жовтня ­- Всесвітній день здорового харчування

Мета Всесвітнього дня здорового харчування – залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я 80% усіх захворювань пов’язані так чи інакше з харчуванням.

Здорове харчування – це збалансоване споживання білків, вуглеводів, жирів, вітамінів і мікроелементів з урахуванням добової фізіологічної потреби у харчових і біоактивних речовинах. Оптимальне, правильне, харчування сприяє доброму самопочуттю, бадьорості, енергійності, працездатності. Крім того, здорове харчування є ключовим фактором попередження розвитку хронічних неінфекційних захворювань.

16 жовтня цікавий захід - Займи позицію "Тарілка здорового харчування" провела класний керівник 9-Б класу Боженко Лариса Юріївна.

Наші здобувачі освіти прагнуть споживати здорову їжу: ретельно вивчають інформацію про склад продуктів і готують вдома смачні страви з натуральних продуктів, обмеживши додавання некорисних інгредієнтів, таких як сіль, цукор та надмірна кількість жиру, адже «ми є те, що ми їмо». Тож здорове харчування – це стиль життя тих, хто турбується про своє здоров’я.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 35 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: