Головна » 2023 » Грудень » 1 » 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
14:31
1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

1 грудня світ відзначає день боротьби зі СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. СНІД – це трагедія для всієї людської спільноти. У суспільстві ми повинні з особливим співчуттям і підтримкою ставитися до людей з ВІЛ.

Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом − звернути увагу суспільства на цю проблему. Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, яка була задумана весною 1991 року. Її ідея належить художнику Франку Муру. Проект «Червона стрічка» символ співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу.

Практичним психологом нашого закладу Борисович О.В. були проведені заняття з елементами тренінгу  «ВІЛ/СНІД. Зрозумій! Допоможи! Підтримай!», метою яких було виховання  особистісної відповідальності кожного за своє життя, своє майбутнє, толерантне ставлення до інфікованих людей, розширення  знань учнів про СНІД, ВІЛ-інфекцію, шляхи їх поширення, способи і засоби профілактики.

Також в цей день у нашій школі проходили бесіди зі школярами, диктанти на тему здоров’я, зверталася увага класними керівниками на актуальність цієї проблеми в усьому світі.

Переглядів: 57 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: