Головна » 2017 » Грудень » 7 » 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
18:58
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

Файл:Red Ribbon.svg   1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Дату вперше відзначили 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – звернути увагу суспільства на цю проблему. 

З метою формування уявлення про хворобу століття,  поведінкової мотивації до збереження свого здоров’я, у нашій школі було поновлено інформаційний куточок у шкільній бібліотеці та у медпункті,  проведені виховні години "Скажемо ВІЛ/СНІДу - НІ!", "Попереджений - захищений". Також з учнями 8, 9, 10 класів практичним психологом та соціальним педагогом проведені заняття з елементами тренінгу "Що ти знаєшь про СНІД?".

Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя.

Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.

Будьте завжди здорові!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 330 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: