Головна » 2016 » Вересень » 6 » Заходи до Дня міста
22:57
Заходи до Дня міста

6 вересня 2016 року в рамках святкування 371 річниці міста Слов'янська та 73 річниці визволення міста від німецько - фашистських загарбників, учні старших класів та педагоги нашої школи, прийняли активну участь у мітингу-реквієму в міському парку культури і відпочинку. Учасники мітингу - ветерани Другої світової війни, представники підприємств, організацій, громадськості міста, школярі, студенти та військові після урочистих заходів поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів на знак пам'яті та подяки.

Вихователі 1-11 кл. провели уроки Мужності «Слава цих днів буде жити завжди…», в шкільній бібліотеці працює виставка «Моє улюблене місто», всі класи поздоровили своїх ветеранів зі святами.

Метою таких заходів є формування національно-патріотичного виховання в учнівському середовищі, приклад шанобливого ставлення і поваги до ветеранів та захисників Вітчизни й прищеплення школярам таких почуттів, як любов до рідної землі, рідного міста, школи, поваги до історії та культури своєї держави й народу України.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 530 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: