Головна » 2016 » Грудень » 29 » Участь у проекті правовий театр
13:15
Участь у проекті правовий театр

На запрошення Слов`янської міської центральної бібліотеки, у рамках програми "ПОЛІС" 13 грудня учні нашої школи разом з учителем Лисенко С.В. та вихователем Борисовою С.І. зустрічалися з представниками поліції. Познайомилися з інспекторами патрульної поліції нашого міста О.Ковтушенко та О.Іванко, мали змогу задати їм питання, які турбують дітей. Далі спілкування відбулося у формі правового театру "Слідство ведуть школярі". Шляхом розігрування сценок, діти обговорювали, як повинні вчиняти в різних ситуаціях учасники та свідки правопорушень, що має робити поліція. Діти активно висловлювались щодо запропонованих ситуацій, знаходили правильне рішення проблем.

Після обговорення співробітники бібліотеки пригостили школярів гарячим чаєм із солодощами. Учні відчували себе справжніми борцями з несправедливістю. А ще мали змогу проїхати поліцейською машиною, що стало для них приємною несподіванкою та радістю.

Сподіваємося на подальшу співпрацю з центральною бібліотекою та з національною поліцією. Щиро віримо, що на вулицях нашого міста буде менше злочинів, байдужих громадян. 

 

Враження дітей:

Тетяна, 14 років. 

- Дякую за можливість поспілкуватися з такими мужніми, сильними захисниками як наша поліція

Ганна, 14 років

- У мене з`явилася довіра до поліції, впевненість у моїй безпеці.

Ярослав, 13 років

- Я переосмислив власні цінності і зрозумів, що безпека громадян України залежить від кожного з нас. Не треба бути байдужими, а  співпрацювати з поліцією. Ми є учасниками всього, що відбувається навколо.

Максим, 13 років

- Після зустрічі з працівниками поліції я зрозумів, що неодмінно у майбутньому стану поліцейським. До здійснення моєї мрії залишилося почекати якихось 8 років.

Валентина, 13 років

- Ми дуже часто, користуючись своїми правами, забуваємо про обов`язки. Цей захід допоміг згадати обов`язки перед самим собою, перед батьками, перед державою. Ми не повинні залишатися осторонь, повинні приходити на допомогу.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 432 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: