Головна » 2020 » Грудень » 29 » «Доторкнись до природи серцем».
12:59
«Доторкнись до природи серцем».

З 23.12.2020 по 27.12.2020 в Слов’янському  ЗЗСО № 14 проходив природничий тиждень в початкових класах «Доторкнись до природи серцем».

          Мета даного заходу: в доступній та цікавій формі розкрити сутність сучасних проблем екології, сприяти нагромадженню екологічних знань; розвивати творчу та ділову активність, готовність до екологічної діяльності; виховувати почуття відповідальності за природу, як національне багатство, основу життя на Землі.

          Протягом тижня було проведено ряд заходів.

          Учні 1 класу (вчитель Кравченко Т.В.) взяли участь в екологічної грі «Дивосвіт природи», в якій 2 команди «Білочки» і «Зайчики» змагались у конкурсах «Впізнай мене», «Тварини у казках», «Показуха». Гра проходила під девізом: «З природою живи у дружбі, то і буде вона тобі у службу».

          У 2 класі (вчитель Нестерова Л.В.) проведена бесіда на екологічну тему «Віч-на віч з природою». Учні відкрили екологічний клуб «Джерельце». Головною дійовою особою клубу була її ввічливість Природа.

          У 3 класах (вчителі Александренко Л.В., Іванова Я.В.) відбулася екологічна вікторина «Знавці природи». Під час змагання двох команд «Чисте джерельце» та «Захисники лісу» діти виконуючи завдання конкурсів «розминка», «Запитання-відповідь», «Конкурс капітанів», «Чорний ящик», показали свої знання та розуміння необхідності берегти природу.

          Учні 4 класу (вчитель Мариноха С.В.) здійснили подорож сторінками Червоної книги України, де більше дізналися про рослини і тварин, що зникають.

          Тиждень був насичений, цікавий, діти з задоволенням брали участь у вікторинах, відгадували загадки, грали в ігри. Діти показували свої знання та розуміння необхідності берегти навколишню природу.  

фотозвіт

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 102 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: