Головна » 2022 » Травень » 6 » Опитування та відкритий освітній марафон «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!»
20:06
Опитування та відкритий освітній марафон «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!»

Інститут обдарованої дитини НАПН України проводить опитування серед педагогічної спільноти, здобувачів освіти та батьків щодо їхніх поглядів на навчання в період воєнного стану. Опитування є анонімним, результати дослідження будуть оприлюднені лише в узагальненому вигляді на сайті нашої наукової установи  та в науково-методичному журналі «Освіта та розвиток обдарованої особистості».

Відповідальна за проведення опитування - кандидат педагогічних наук, завідувач відділу обдарованості М. Ю. Мельник (моб. тел.: (097) 861-10-10, email: maryna.melnyk@ukr.net). Опитування серед закладів освіти  https://forms.gle/LssWDeXzRJtqqwG48 .

Для нас важлива думка кожного! Дякуємо за співпрацю!

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України запрошує учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів, батьків, освітян долучитися до відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!».

Тривалість заходу з 26 квітня по 27 травня 2022 року.

Мета проєкту – підвищення якості рівня знань і вмінь здобувачів освіти, учнівської молоді; надання їм допомоги в подальшому професійному самовизначенні; здійснення допрофесійного консультування в середовищі вищої школи; розвиток професійних здібностей та наукових інтересів; залучення молоді до науково-дослідницької роботи в умовах війни. Проєкт є освітнім, науковим та профорієнтаційним.

Участь – безкоштовна.

Науково-педагогічні працівники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» підготували учасникам заходу програму, що передбачає лекційні заняття з дисциплін різних галузей знань, поглиблене вивчення окремих дисциплін, семінари, вебінари, круглі столи, майстер-класи, тренінги тощо.

Аудиторія марафону – учні закладів загальної середньої освіти різних вікових категорій, учні професійної (професійно-технічної) освіти, випускники минулих років, вступники-2022, студенти-бакалаври, батьки, вчителі, науково-педагогічні працівники.

Форма проведення ‑ онлайн на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Наші спікери: доктори наук, професори; кандидати наук, доценти, та аспіранти.

ПРОГРАМА МАРАФОНУhttp://umo.edu.ua/1razom-do-peremoghi-marafon

Сайт ДЗВО «УМО»: http://umo.edu.ua/

Переглядів: 36 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: