Головна » 2017 » Квітень » 4 » Атестація педагогічних працівників 2017
11:52
Атестація педагогічних працівників 2017

27 березня 2017 року у нашій школі відбулося засідання атестаційної комісії школи, на якому підвели підсумки атестації педагогів, які атестуються у 2016/2017 н.р. відповідно до "Типового положення про атестацію педагогічних працівників України" затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 року №930 зі "Змінами до Типового положення про атестацію педагогічних працівників" від 20.12.2011 року №1473 та з метою активізації творчої професійної діяльності педагогів закладу. На засіданні виступили члени комісії з аналізом роботи педагогів у міжатестаційний період. За наслідками розгляду атестаційних листів було підбито та затверджено рішення. У цьому навчальному році проатестовано 9 педагогічних працівників.

Голова атестаційної комісії, директор школи – інтернату №1 Якименко М.І. привітав педагогів з підвищенням кваліфікаційної категорії та побажав не зупинятись на досягнутому. Педагоги, що атестувались, брали безпосередню участь в організації та проведенні предметних тижнів, декад, під час яких проводились відкриті уроки, самопідготовки, вікторини, інтелектуальні ігри та конкурси з навчальних предметів. Досвід педагогічної діяльності вчителів та вихователів, що атестувались, вивчено, узагальнено. Творчі звіти та розробки систем уроків з навчальних тем педпрацівників розглянуто на засіданнях методичних комісій школи.

Загалом атестаційна комісія школи прийняла такі рішення:

  1. Встановити кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»  вихователю Кирилюк Г.В.
  2. Встановити кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» учителю загальноосвітнього навчального закладу з фізичного виховання та «Захисту Вітчизни» Демидовичу А.І., учителю загальноосвітнього навчального закладу початкових класів Кравченко Т.В., учителю загальноосвітнього навчального закладу з трудового навчання Теліусу В.І., вихователю Борисовій С.І.
  3. Продовжити на п’ять років строк дії кваліфікаційної категорії педагогічним працівникам, яких за результатами атестації визнано такими, що відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії: «спеціаліст першої категорії» - учителю загальноосвітнього навчального закладу з історії Дудці Т.О., вихователю Бабенко А.П., вихователю Горгулі Л.О., вихователю Татаренко  Г.В.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 431 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: