Головна » 2019 » Листопад » 21 » Азбука безпеки
23:20
Азбука безпеки

 В умовах надзвичайних ситуацій важливо не розгубитися, чітко виконувати правила безпеки. Той, хто має знання та практичні  навички дій, в змозі захистити себе та інших. Тому, з 11 по 22 листопада у закладі проходять заходи з вивчення правил безпеки на дорогах та правил поводження при пожежі. На виховних годинах діти повторюють правила, малюють різні ситуації. Під час екскурсій відпрацювали  рух дітей у колоні тротуаром та перетинання проїжджої частини, вивчили дорожні знаки.

У п`ятницю, 15 листопада, пройшов Єдиний національний урок «Безпечна країна». З учнями молодших класів у актовій залі педагогом-організатором Ткачовою О.В. та заступником директора з ВР  Українець О.Г. був проведений урок-вікторина за темами: «Дорожні знаки», «Вогонь - добрий, вогонь - злий»,. Як дорослі, діти працювали у командах, відповідали на питання, наводили приклади, грали, дивились навчальні мультфільми. Було дуже цікаво!

Не відстали і учні середньої ланки. П`ять команд з учнів 5-8 класів за допомогою менторів з учнів 9 класу грали, змагались у знаннях на правила безпеки. А судді з учителів та представника 9 класу уважно слідкували за переходом «Азбуки безпеки». Та на здивування перемогли учні 5-х класів. Друге місце посіли команди 6,7 класів. А бронза дісталася восьмикласниками.

А ще нас відвідали інспектори з ювенальної превенції, представники патрульної поліції та  учасники "Ліги майбутніх поліцейських", які провели заняття з учнями 5-7 класів щодо знання правил безпеки дорожнього руху.   Також гості розповіли про наслідки вживання тютюнових виробів та долучили школярів до інстаграм-флешмобу #япротикуріння#.

фотогалерея  

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 280 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: