Головна » 2015 » Вересень » 6 » Безсмертному подвигу вклонімося. Заходи до Дня міста Слов'янська.
11:14
Безсмертному подвигу вклонімося. Заходи до Дня міста Слов'янська.

6 вересня 2015 року - знаменна дата для жителів Слов’янська - 370 років з дня заснування міста та 72 роки з дня визволення міста від фашистських загарбників.

Усі ми – вічні боржники перед тими, хто кував Велику Перемогу і звільняв рідну землю від фашистів. Вони завоювали кожному з нас право на життя дуже дорогою ціною. Тож головний урок війни для нас, молодого покоління – це урок миру. Ми повинні цінувати мир і ніколи не допускати, щоб гинули наші діти, онуки.

Саме тому національно-патріотичне виховання є одним із напрямків виховної роботи школи – інтернату №1. Педагогі інтернату спрямовують свою роботу на формування у школярів таких почуттів, як любов до рідної землі, рідного міста, школи, повага до історії та культури своєї держави та її народу. Ці почуття виховуються як під час уроків, так і в позаурочний час: на виховних заходах, на екскурсіях історичними стежками України, під час зустрічей з цікавими людьми на виховних годинах, у спілкуванні з ветеранами війни та праці, при відвідуванні міського краєзнавчого музею та шкільної Світлиці.

До річниці визволення рідного міста від фашистських загарбників в нашій школі щороку проводяться різноманітні заходи, спрямовані на те, щоб викликати у дітей бажання вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, його збройних сил.

В цьому році учні школи привітали ветеранів, які вже багато років закріплені за кожним класом, попереду шкільний концерт «Місто моє, з Днем народження тебе» сумісно з вокальним ансамблем «Райдуга» мікрорайону «Артема-Лісний» та традиційна гра-подорож для учнів 1-11 класів «Моє місто».

У шкільній бібліотеці працює виставка літератури «Рідне місто моє, ти назавжди для мене єдине», «Безсмертному подвигу вклонімося…».

У вівторок у фойє школи  пройде виставка листівок та аплікацій з природного матеріалу «Слов’янськ-місто моє рідне»!

Зранку 6 вересня 2015 року педагоги та учні хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам’ять визволителів міста Слов’янська під час мітингу-реквієму «Ваш подвиг в наших серцях» біля Вічного вогню в міському парку культури.

 

Переглядів: 475 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: