Головна » 2015 » Квітень » 16 » Бійці Національної гвардії України в гостях у дітлахів
12:51
Бійці Національної гвардії України в гостях у дітлахів

16.04.2015 р до учнів нашої школи знову завітали бійці Національної гвардії України ВЧ 3017, на чолі зі своїм командиром – полковником Проценко Дмитром Вікторовичем й волонтерами в особі Яковлевої Тетяни Олександрівни, з великодніми подарунками, солодощами, пасками.

Під час відвідин гості поспілкувалися з педагогами та школярами.

«Ми розуміємо, що родинне тепло їм замінити не зможемо, але на наш погляд, вже в цьому віці діти повинні знати, що вони такі ж повноцінні члени суспільства» - розповів командир військової частини Проценко Дмитро Вікторович. Як зазначив офіцер, вже стало доброю традицією коли у теплій і зворушливій атмосфері військовослужбовці проводять для дітей спільні зустрічі та привітання зі святами.

Хлопці та дівчата з радістю зустрічають своїх військових гостей, уважно слухають і запам’ятовують настанови старших про дії в різних життєвих ситуаціях, в тому числі і в період військової служби. «Великодні свята - це не тільки радісне свято для дітвори, а й нагадування нам, дорослим, про те, що діти потребують нашої постійної турботи і захисту, адже ми несемо відповідальність за них в усьому» — зазначив офіцер.

За словами педагогів, співпраця з військовими є кращим способом прищепити любов до своєї Вітчизни, відповідальність за її долю. Завдяки активній громадянській позиції людей у погонах кожен реалізований сумісний військово-патріотичний проект залишає слід в дитячих серцях.

 

 

 

Переглядів: 665 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: