Головна » 2021 » Жовтень » 1 » З днем працівників освіти!
15:42
З днем працівників освіти!

Адміністрація та учнівське самоврядування ЗЗСО №14 вітає з професійним святом  всіх освітян!

Педагог -  це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме педагоги роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, навченими, людяними. Ми дякуємо Вам за все, що Ви робите, за Ваш неймовірно великий вклад у кожну дитину.

Бажаємо Вам здоров'я, натхнення та сил. Нехай кожен день буде цікавим та чудовим, а учні радують прекрасними результатами. Зі святом!

Наприкінці вересня 2021 року в нашому місті пройшли урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти! Педагогічні працівники нашого закладу Губарева Наталія Іванівна та Рипаленко Євгенія Вікторівна були нагороджені грамотами відділу освіти м. Слов'янська!

Щиросердечно вітаємо цих прекрасних жінок з високою нагородою! Бажаємо наснаги, творчих злетів та успіхів у творенні інтелектуального потенціалу в ім’я України! 

У вестибюлі школи з любов’ю учні закладу, разом з заступником директора з ВР Українець О.Г., педагогом-організатором Ткачовою О.В., та вчителем музичного мистецтва Ткачовою Є.В., створили чудову тематичну  фотозону до свята, класні керівники зі своїми вихованцями розмістили вітальні листівки, учні середньої ланки подарували поробки з солодощами, що виготовили своїми руками, так гуртом створили справжній святковий настрій!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 103 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: