Головна » 2017 » Травень » 19 » День цивільного захисту 2017
12:45
День цивільного захисту 2017

 19 травня 2017 року в нашій школі було проведено День цивільного захисту. В ході проведення заходу учні та працівники закладу мали змогу практично закріпити теоретичні знання, отримані при вивченні навчальних програм з основ здоров’я, «Захисту Вітчизни», фізичної культури та занять цивільного захисту населення. Всім відома істина, що чим швидше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайної ситуації, тим ефективнішими будуть результати.

Метою Дня цивільного захисту було практичне відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок з безпеки життєдіяльності, основ здоров’я та цивільного захисту, а також досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-начальницького та особового складу позаштатних формувань навчального закладу, педагогічного складу і учнів навчального закладу в цілому як об’єкта ЦЗ при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

У нашій школі День цивільного захисту, без сумніву, став уже звичним явищем. І педагоги, і школярі, і адміністративно-господарський персонал школи, на практиці переконалися щодо великої користі підготовки дітей до життя у бурхливому морі сучасного техногенного світу. Проведення цього заходу сприймається як невід’ємна частина навчально-виховного процесу.

В ході заходу керівник медичної служби інтернату №1 Власенко В.Б. з учнями 9-11 класів провів показові заняття з надання первинної медичної допомоги транспортування потерпілого (в ролі якого виступив учень 9 класу Джурумбаєв Артем,  надали йому допомогу учениця 9 класу Дешева Тетяна та учні 11 класу Колодко Андрій, Коретніков Денис), а заступник директора з ВР Українець О.Г. з учнями різних класів провела цікаві естафети.

 https://goo.gl/photos/sEnWGAupMvteG6iJ8 (див.всі фото заходу)

«Такі теоретико-практичні заняття закарбовуються у пам’яті надовго. Ми сподіваємося, що ці заходи, які проводяться в усіх куточках України, у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації, допоможуть дітям та дорослим зорієнтуватися, уникнути небезпеки, а, можливо, й допомогти іншим,» - зазначив директор школи-інтернату №1 Якименко Микола Іванович підводячи підсумки проведеного заходу.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 421 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: