Головна » 2024 » Лютий » 19 » День Державного герба України!
10:43
День Державного герба України!

19 лютого ми відзначаємо День Державного герба України! Малий Державний герб – один із державних символів України нарівні з Конституцією, прапором і гімном. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності.

Український тризуб – важливий об’єднавчий елемент національної історії, нашого сьогодення та майбутнього. На шевронах українських бійців, які захищають сьогодні нашу державу від російської агресії, зображено тризуб. Не даремно вважається, що у ньому зашифроване слово «Воля».

У цей день  в нашому закладі проводяться: вікторина "Наша гордість і слава" (До Дня Державного герба України)- 7 кл.; година спілкування "Свята спадщина. Державний герб України" - 6Б кл.; "Наш Герб - Тризуб, це Воля, Слава й Сила!" - 9А кл; виховна година «Державний Герб-символ суверенної незалежної держави»- 4 кл;  ...

Вже багато століть наш герб єднає українців та надає нам сил. Це символ держави, що пройшов довгий і водночас трагічний шлях, з яким український народ утверджував і утверджує державність, соборність і незалежність.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 62 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: