Головна » 2023 » Лютий » 20 » День єднання 2023 та День Державного герба України.
00:36
День єднання 2023 та День Державного герба України.

16 лютого український народ вже другий рік поспіль святкує День єднання України. Це свято символізує те, що ми всі — це один народ і жодні вороги не зможуть нас розділити. Давайте ж ніколи, які б негаразди нас не чекали, не будемо про це забувати.

А 19 лютого ми відзначаємо День Державного герба України! Малий Державний герб – один із державних символів України нарівні з Конституцією, прапором і гімном. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності.

Український тризуб – важливий об’єднавчий елемент національної історії, нашого сьогодення та майбутнього. На шевронах українських бійців, які захищають сьогодні нашу державу від російської агресії, зображено тризуб. Не даремно вважається, що у ньому зашифроване слово «Воля». Вже багато століть наш герб єднає українців та надає нам сил. Це символ держави, що пройшов довгий і водночас трагічний шлях, з яким український народ утверджував і утверджує державність, соборність і незалежність.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 41 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: