Головна » 2019 » Листопад » 22 » День Гідності та Свободи
08:05
День Гідності та Свободи

 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Саме 21 листопада 2013 року розпочались перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Зупинка законодавчо закріплених пріоритетів зовнішньої політики України, якою власне і була Угода про асоціацію між Україною та ЄС, викликала обурення українців. 

З метою розширення знань учнів про революцію Гідності та Свободи; розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності; формування розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовністю служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни; виховування ціннісного ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України, усвідомлення цінності людського життя та тих складових частин, які впливають на нього, роблять його багатогранним, плідним і корисним, в нашому закладі було проведено години спілкування «Культура гідності» «Вільні творять майбутнє», "Слава героям!".

Учні активно працювали, висловлювали свою точку зору, спілкувались. Школяри вшанували пам`ять загиблих за свободу країни та казали слова вдячності  героям України. фотогалерея 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 252 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: