Головна » 2021 » Вересень » 21 » МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ 2021
15:00
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ 2021

Мир на землі

Мир на землі — це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише

Про незвичайний, дивовижний світ.

Мир на землі — це дім і мама, й тато,
Й любові стільки — просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті — хліба коровай…

Надія Красоткіна

В День миру-2021, нашою найбільшою спільною мрією є мир в Україні та в усьому світі.

Питання миру – одне з найважливіших для людства. Мир – це найбільше із благ. Цього дня, 21 вересня 2021 року лунають заклики відмовитись від війн, насилля та жорстокості. Потрібно пам’ятати, що найцінніше у нашому житті – це саме ЖИТТЯ.

21 вересня, в Міжнародний день миру в нашому закладі були проведені виховні години, бесіди. Класні керівники та вихователі груп продовженого дня демонстрували учням тематичні презентації та відео, допомагали учням виготовити символи миру – голуби, діти малювали тематичні малюнки.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир. У 7-А класі (класний керівник Титаренко О.А.) проведено виховну годину «Ми за мир в Україні». Школярі висловлювали  побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».

Класний керівник  8кл. (Коструб Христина Володимирівна) провела виховну годину "Білий голуб миру, не забудь про Україну." З метою виховання почуття патріотизму, любові до рідної землі, розвитку почуття дружби, співпереживання учні до Міжнародного дня миру виготовили паперових голубів, склади асоціативний кущ до слова "мир", виготовили буклет "Ми за мир!".

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 108 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: