Головна » 2017 » Травень » 10 » День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
13:15
День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 День перемоги — державне свято, яке офіційно відзначають 9 травня.

З 2015 року - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Починаючи з 2015 року, 8 травня в Україні відзначають міжнародний День пам'яті і примирення. Ця дата обрана ООН на честь 60-річчя з дня закінчення Другої світової війни.

У нашій школі  пройшли заходи, присвячені цьому святу: проведено години спілкування,  оформлено стенд з інформацією про людські та матеріальні втрати України під час ІІ світової війни, про незламність і волю до Перемоги та свободи українського народу.

Вокальний ансамбль школи - інтернату №1"Карамель" (кер.Ткачова Є.В.) та колектив народного танцю "Барвінок" (кер.Ткачова О.В.) взяли участь у міському  фестивалі військової пісні «А пам'ять священна» з піснями "Мій дідусь" (соліст Литвин Микита - учень 5 класу), "Тучи в голубом" (солісти Ткачов Єгор, Ткачова Олександра), який проходив у КЗ "Центр культури і довкілля" 4 травня.  

Вшанувавуючи пам`ять героїв, колектив працівників  та учнів школи - інтернату №1 взяли активну участь у міських заходах з приводу Дня Перемоги. 

9 травня учні 2, 3, 5, 8 класів виступили у святковому концерті у парку відпочинку. Учитель загальноосвітнього навчального закладу з української мови Лисенко С.В. була  ведучою  митингу - реквієму, який проходив  біля пам`ятника воїнам-визволителям у парку Шовковичному.  

 

    

 

Переглядів: 458 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: