Головна » 2024 » Березень » 14 » День українського добровольця
13:15
День українського добровольця

14 березня - День українського добровольця, свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на захист її суверенітету і територіальної цілісності.

З нагоди Дня українського добровольця в нашому закладі проведені виховні заходи з учнями школи: ("День українського добровольця"  (3 кл);  «Добровольці для нас виборюють життя…» (6-Б кл); "Український доброволець - взірець патріотизму" (7 кл); "Український доброволець - взірець патріотизму" (9-а кл); "За честь, за волю , за народ" (9-б кл.))

Вітальні листівки для захисників виготовила та передала учениця 6-А класу Князєва Аріна.

Українські добровольці завжди були першими, хто вставав на захист Вітчизни, стали гордістю українського народу. Своєю самовідданою службою та героїзмом добровольці постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Україна нині переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. І зараз, як завжди у найважчі часи нашої історії, на захист своєї Батьківщини за покликом серця стають відважні воїни доброї волі.

Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра.

Наша готовність стати на захист України є вирішальною запорукою майбутньої спільної Перемоги, здобуття якої не можна собі уявити без внеску українських добровольців - символу звитяги, самопожертви та героїзму.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 58 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: