Головна » 2021 » Квітень » 22 » День Землі 2021
16:55
День Землі 2021

   22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. У цей день люди проголошують екологічні ініціативи і закликають до дбайливого ставлення до планети.

Слоган Дня Землі 2021 - "Відродити нашу Землю".

Міжнародним свято було оголошено в 1990 році. У той рік безліч обрізків матерії з написами і малюнками були пронесені по нашій планеті. З них склали прапор Землі площею 660 кв. м, який символізує єдність людей в турботі про майбутнє планети і закликає ставитися з повагою до оточуючого нас світу. 

У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: висадити хоча б одне дерево,  очистити від сміття прилеглу територію, насадити квіти. Ми не зможемо врятувати планету згадуючи про неї лише один день на рік – цього явно недостатньо. саме тому слід піклуватися про оточуюче нас середовище протягом всього року. Здавалося б, яка дрібниця в масштабах Планети – вимкнути за собою світло в кімнаті, здати макулатуру на переробку чи пройтися пішки до роботи, та саме з таких дій складаються великі справи! Якщо тисяча людей посадила по одному дереву – ось і ліс! Мільйон людей закрутили кран з водою своєчасно– річку врятували від пересихання. Мільярд людей вимкнули світло, виходячи з кімнати – одна ТЕС не потрібна. Саме такі справи, саме такі дрібниці допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного Дому.

Наш заклад долучився до акції з озеленення планети. На шкільному подвір’ї висаджено 12 дерев, декілька кущів, квітів та прибрано територію від сміття.

З Днем Землі!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 78 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: