Головна » 2019 » Вересень » 2 » День знань 2019
09:58
День знань 2019

 Щороку осінь дарує всім школярам України свято Першого Дзвоника. І сьогодні в нашому закладі радісно пролунав веселий сміх школярів, серця батьків і вчителів були переповнені щастям і скрізь панувала радість.

Традиційно на свято завітало багато гостей: батьки, родичі, друзі школярів, а також почесний гість –начальник ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Ігор Володимирович Колодій.

Наша шкільна родина поповнилася 26 першокласниками, яких Королева Знань урочисто запросила на лінійку і перетворила на мешканців Країни Знань – справжніх учнів. Перша вчителька – Нестерова Лариса Василівна сміливо прийняла нових учнів.

Перший день навчального року – це урочистий час, тому директор ЗЗСО №14 Микола Іванович Якименко звернувся до всіх учнів школи з вітаннями та побажаннями, щоб кожна дитина була щаслива і впевнено в науку робила крок.

Так як нині наша країна переживає важкі часи боротьби за збереження соборності, лінійка пройшла в піднесеному патріотичному дусі: скрізь майоріли жовто-сині кольори у дівочих косах, весело гойдалися повітряні кульки та гордо звучали слова й пісні про Україну. Адже кожний мріє про сильну і мирну державу. фотозвіт

 

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 303 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: