Головна » 2019 » Вересень » 2 » Перший урок 2019
11:01
Перший урок 2019

Україна – велика і сильна держава,

Що несе з давнини перемоги і славу.

Незалежна, розвинена наша країна,

Дорога і найкраща мені Батьківщина!

 

2 вересня 2019 року вулиці Слов'янська наповнилися  різнокольоровими букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань. Традиційно, обов’язковою умовою свята Першого вересня є перший урок, який був проведений у всіх класах нашого закладу.

З метою виховання в учнів почуття патріотизму, національної гідності, любові та поваги до історії Батьківщини та рідного краю, поглиблення  знань учнів про Україну, про видатних українців; формування  переконання у нетлінності духовних скарбів народу; розвитку пізнавальної активності учнів класним керівником 6 класу Коструб Х.В. був проведений перший урок на тему: «Школярі об'єднують Україну». Урок пройшов у формі розважально-інтелектуальної гри. Було проведено 5 раундів: «Правда чи брехня», «Відомі українці», «Діалекти», «Чорна скринька», «Відгадай загадку».

Учні були активні, уважні, старанні. Відповідали на питання, прослуховували аудіозапис гімну, згадували державні та рослинні символи України, працювали з географічною картою Діти переконалися, тільки людина з добрим і чуйним серцем, працьовита і вольова може бути справжнім патріотом і громадянином своєї держави, по-справжньому любити і захищати, відстоювати її інтереси і приносити велику користь. Що більше буде зроблено для цього сьогодні, то краще житимемо завтра, і будемо гідними називати себе українцями.

Будьте патріотами своєї Вітчизни! Любіть і шануйте Україну!!!Бережімо рідну землю, національну гідність, дбаймо про її розквіт і збагачення!!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 352 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: