Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Фестиваль "Шукай краси, добра шукай" та бібліотечна виставка-вшанування “Іван Франко – дух, наука, думка, воля“
22:44
Фестиваль "Шукай краси, добра шукай" та бібліотечна виставка-вшанування “Іван Франко – дух, наука, думка, воля“

Мудре слово Франкове,
Промінь сонця з за хмари,
У горнилі ковальськім
Набиралося гарту…

Я. Дорошенко

11 жовтня 2016 року на базі нашої школи відбувся міський фестиваль «Шукай краси, добра шукай!», присвячений 160-річчю від дня народження та 100-річчю від дня смерті І.Я. Франка, спрямований на пошук талановитих дітей, сприяння поглибленому вивченню української мови та літератури, предметів художньо-естетичного циклу, виявлення творчого потенціалу молоді та презентацію навчально-методичних і поетичних доробків педагогів, володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, виховання високої читацької та загальної культури.

Учні нашої школи представили на суд глядачів вдалу інсценізацію фрагменту казки Івана Франка «Фарбований лис», а підготували учнів до виступу вчителі-філологи нашої школи: Лисенко С.В, Титаренко О.А. Коструб Х.В.

У шкільній бібліотеці проходить виставка-вшанування “Іван Франко – дух, наука, думка, воля“ присвячена Року Франка, що відзначається у 2016 році й 160 – річчю з дня народження та 100-річчю від дня смерті титана духу, геніального поета, визначного громадського діяча Івана Яковича Франка.

На виставці представлені твори Івана Франка, статті, спогади, ілюстрації, що розповідають про цю видатну особистість.

Виставка буде експонуватися у бібліотеці протягом 2016 року та допоможе користувачам відкрити нові грані життєвого і творчого шляху Івана Франка. Відповідальна за організацію виставки завідуюча бібліотеки Чередник Н.О.

Фотозвіт подій представлено нижче.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 453 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: