Головна » 2022 » Лютий » 9 » «Години безбар’єрності»
14:01
«Години безбар’єрності»

21 січня 2022 року в Міністерстві освіти і науки відбувся інформаційний захід «Година безбар’єрності». Він присвячений тлумаченню основних принципів безбар’єрного середовища як нової суспільної норми, що потребує змін у свідомості; нові підходи до інтеграції людей з маломобільних груп у суспільство, необхідності використання принципів безбар’єрності у щоденній роботі та необхідності правильної комунікації з суспільством. Також під час «Години безбар’єрності» презентовано «Довідник безбар’єрності» (https://bf.in.ua/) та відеокурс «Безбар’єрна грамотність» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy). Відеозапис заходу можна переглянути на YouTube каналі МОН України за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=LRSp00DX0Jc&t=5s.

 

З метою пропагування основних принципів безбар’єрності у нашому закладі проведено «Годину безбар’єрності», поширено серед педагогів «Довідник безбар’єрності» (https://bf.in.ua/).

09.02.2022 адміністрація ЗЗСО №14 та педагогічні працівники пройшли навчальний відеокурс «Безбар’єрна грамотність» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy) й отримали відповідні сертифікати.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 52 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: