Головна » 2023 » Жовтень » 31 » І шкільний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
16:33
І шкільний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Ім'я Тараса Шевченка стало символом нашого народу. Поетичне слово Кобзаря завжди було для українців і предметом гордості за власну культуру, народ, і потужним джерелом творчого натхнення, духовного розвитку – тим каталізатором, що здатен перетворити звичайну людину на митця і патріота України. Його творчість і  досі залишається стимулом до розбудови національних цінностей держави.

З метою  плекання духовних цінностей українського народу, які сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму, виявлення творчо обдарованої молоді, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, 31 жовтня у нашому закладі відбувся I шкільний етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

У цьому заході взяли участь учні 5-9 класів. Школярі із задоволенням пригадали цікаві факти з життя Кобзаря, налаштовуючись на виконання завдань. Учителі-словесники Коструб Х.В., Титаренко О.А., Лисенко С.В. залучили до участі в конкурсі всіх бажаючих. Переможці І етапу візьмуть участь у міському ІІ етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Бажаємо учасникам творчої наснаги, вдалих ідей, натхнення і перемоги!

Нехай на вашому шляху завжди будуть Тарасова пристрасть, Тарасова мужність, Тарасове невмируще слово!

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 65 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: