Головна » 2014 » Грудень » 5 » Інтегрований урок у 9 класі.
11:25
Інтегрований урок у 9 класі.

17 жовтня 2014 року в ЗОШ – інтернаті №1 учителями Коструб Христиною Володимирівною та Лисенко Світланою Володимирівною був проведений інтегрований урок у 9 класі на тему:"Культура мовлення. Спільне та відмінне в українській і російській мовах».

Метою уроку було повторити та узагальнити знання, отримані на уроках української та російської мов, наголосити на відмінностях у фонетиці та лексико-граматичній структурі обох мов, навчити бачити помилки; розвивати вміння зіставляти, порівнювати, робити висновки, вдосконалювати  усне мовлення, виховувати любов до рідної мови, повагу до інших мов, потребу пізнавати нове, культуру мовлення.

На уроці були присутні: заступник директора з НВР Борисенко О.В., заступник директора з ВР Українець О.Г., класний керівник і вихователь 9 класу, а також учителі нашої школи.

Урок був проведений на достатньому методичному рівні. Учні включалися в роботу, давали точні визначення і аргументовано відповідали на питання.. Завдання були різної складності, вчителі вимагали, щоб відповіді були повними, вони проявляли чуйність до кожного учня. Мова вчителів грамотна, зрозуміла для учнів. На уроці була створена позитивна атмосфера, яка спонукала учнів до активної роботи впродовж уроку. Форми та методи роботи з учнями були різноманітні. Урок досяг своєї мети.

Переглядів: 491 | Додав: school | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: