Головна » 2022 » Лютий » 14 » “Книги, подаровані з любов’ю” від БФ "Карітас Краматорськ"
21:13
“Книги, подаровані з любов’ю” від БФ "Карітас Краматорськ"

Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

З цією метою БФ «Карітас Краматорськ» організував благодійну акцію для дітей віком від 6 до 15 років «Подаруй дитині книгу» в рамках проєкту «Лобіювання сталого надання соціальних послуг».

А сьогодні, 14 лютого 2022 року, всі зібрані книги волонтери БФ «Карітас Краматорськ» передали до шкільної бібліотеки нашого закладу!

Також кожна дитина отримала дивовижний сюрприз до Дня святого Валентина від працівників фонду «Карітас Краматорськ» - виготовлений своїми руками конвертик з подаруночком та передбаченням на папірчику, в якому учні прочитали приємні побажання!

Міжнародний день дарування книг – надихає людей дарувати 14 лютого книги: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.

Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

Адміністрація закладу, педагогічний та учнівський колективи висловлюють велику подяку благодійникам – БФ «Карітас Краматорськ» за подаровані книжки та сюрпризи й сподіваємось на подальшу співпрацю!

Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг, із яких б’є невичерпне джерело мудрості!

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 43 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: