Головна » 2019 » Лютий » 25 » Концерт, присвячений Міжнародному дню рідної мови "Мова моя калинова".
11:12
Концерт, присвячений Міжнародному дню рідної мови "Мова моя калинова".

На минулому тижні в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню рідної мови "Мова моя калинова", організований педагогами цього закладу позашкільної роботи.

У концертній програмі взяли участь колективи ЦДЮТ: - народна вокальна студія "Сольвейг", керівник Інна Куриленко, танцювальний колектив "S-Group",  керівник Ольга Денисенко, колектив народного танцю" Барвінок " під керівництвом Олександри Ткачовоі,  вокальна студія " Соната ", керівник Олександр Куриленко.

В ході заходу були вручені дипломи школам учасникам, які брали участь в конкурсі відео флеш-мобів до Дня соборності України з ЗОШ №10, 7, 9, 5, 1 і з ЗЗСО №14. В гостях у ЦДЮТ побував Вадим Овчаренко, координатор благодійної організації "Карітас", який привітав присутніх зі святом рідної мови і вручив невеликі подарунки для вихованців закладу.

Ми дякуємо представникам нашого закладу за учаcть у заході – педагогу – організатору, хореографу Ткачовій Олександрі Вікторівні й учням – учасникам колективу «Барвінок», бажаємо наснаги, сил, творчих планів й надалі прославляти наш заклад на рівні міста, області, України!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 446 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: