Головна » 2015 » Березень » 10 » Конкурс підручників 2015.
16:21
Конкурс підручників 2015.

"Школа - це майстерня,

де формується думка підростаючого покоління,

треба міцно тримати її в руках,

якщо не хочеш випустити з рук майбутнє"
               Анрі Барбюс

У бібліотеці школи - інтернату відбулося засідання вчителів яке очолила заступник директора з НВР Борисенко Олена Василівна.

Під час зустрічі було обговорене питання функціонування електронного порталу (Репозитарію), що надає змогу вчителям самостійно обирати підручники для навчання школярів (відповідно до наказу МОН України від 11.12.2014 №1461)

Наша школа зареєструвалася на порталі та має змогу у необхідній кількості замовити підручники, що обрали вчителі. Разом із замовленням школа автоматично отримує доступ до електронних версій обраних підручників.

У ході зустрічі були обговорені питання забезпечення максимально високої якості підручників і прозорий процес їх вибору, де ключова роль належить педагогові.

Одним із головних принципів електронного порталу є максимально спрощена процедура замовлення підручника. Вчителі школи відвідали портал, переглянули електронні версії підручників безпосередньо на сайті. Завантажили книжки. Це дозволило вчителям ознайомитися зі змістом усіх підручників, розміщених на порталі, та обрати один із них для наступного навчального року.

Переглядів: 533 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: