Головна » 2021 » Жовтень » 13 » День захисника України
12:12
День захисника України

Як стверджує народна мудрість - земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами.

Це обов’язок, який виконують вірні сини та доньки України протягом усіх важких років становлення нашої держави – від козацтва й до сьогодення!

Саме тому з нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва 13 жовтня  2021 року в нашому закладі відбулися традиційні виховні заходи.  Під гаслом  «Козацькому роду – нема переводу!» учні 6 класу відповідали на питання вікторини та розповідали про  свій рід. В шкільний бібліотеці працює виставка «Сила нескорених». З учнями 8 класу проведено дискусійний стіл "Захисник - ...". Інтелектуальні змагання "Великі перегони" пройшли з учнями 7 класів. У молодшій  ланці працювала творча майстерня "Тобі, захисник!". У 5 класі святкували з рухливими та інтелектуальними іграми. Дев'ятикласники обговорювали події теперішнього часу. 

Саме сьогодні учні й педагоги пригадали всім етапи становлення української нації, імена героїв-захисників, історію свята Покрови, адже цей день став не просто державним святом, а направду всенародним святом, бо захисниками незалежності та суверенітету України в наш час є військові й добровольці, волонтери – всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу та несуть  нелегку службу на Сході держави. Кожному побажали любити свою Україну, намагатися стати справжніми патріотами і громадянами рідної Вітчизни і ми надіємося, що дуже скоро в нашій країні запанує мир.

фото заходів дивитись за посиланням

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 88 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: