Головна » 2014 » Грудень » 18 » Математичний КВК для учнів 5-6 класів.
22:34
Математичний КВК для учнів 5-6 класів.

17 грудня 2014 року в рамках тижня математики у нашій школі відбувся математичний КВК, який провела вчитель математики, заступник директора з НВР Борисенко Олена Василівна.

Мета заходу : розвивати увагу, логічне мислення учнів, швидку реакцію, прищеплювати любов до математики, виховувати активність, почуття відповідальності, колективізму і взаємодопомоги, застосовувати навички лічби, сприймати математику через пісні, вірші, малюнки.

У заході брали участь дві команди: команда «Піфагори» (6 кл.) та команда «Мислителі» (збірна 5-а, 5-б кл.). Учням було запропоновано декілька конкурсів. У першому конкурсі «Візитівка» учасники представили свою команду: емблему, девіз, вітання суперникам та журі. У другому конкурсі «Розминка» - команди задавали один одному три заздалегідь підготовлених математичних питання.

Одним з найяскравіших став конкурс «Хто найуважніший?». Олена Василівна читала вірші, в яких була зашифрована цифра 3. Також організатор конкурсу не давала сумувати всім присутнім. Вболівальники команд теж з радістю розв’язували математичні завдання та отримували за вірні відповіді солодощі.

Згуртував учнів конкурс «Один за всіх». Команди розв’язували математичні приклади на декілька дій, де вірний кінцевий результат залежав від кожного учасника команди.

Учні 7-9 класів підтотували цікаві доповіді про великих математиків світу.

Серед вболівальників також були педагоги школи, які показали свою ерудованість і кмітливість і проспівали дуже багато пісень з числівниками, під час музичної паузи.

Для конкурсу «Домашнє завдання» команди підготували смішні математичні сценки, які глядачі оцінили оплесками.

Цей захід викликав бурю позитивних емоцій у учасників та гостей КВК, всі отримали величезне задоволення, а учасники були нагороджені призами. Вітаємо збірну команду 5 класів «Мислителі» з перемогою у запеклому протистоянні. А всім учням та педагогам школи, бажаємо успіхів у навчанні та творчої наснаги!

Переглядів: 921 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: