Головна » 2023 » Лютий » 7 » Міжнародний День безпечного Інтернету 2023
17:58
Міжнародний День безпечного Інтернету 2023

Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. Традиційно він проводиться у другий вівторок лютого. В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.

7 лютого 2023 року День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Щороку до відзначення Дня безпечного Інтернету в Україні приєднується все більше організацій. Він надає унікальну можливість для проведення заходів з онлайн безпеки у закладах освіти, бібліотеках, громадських організаціях, органах влади, бізнесових організаціях.

З метою підвищення обізнаності здобувачів освіти та їх батьків знаннями щодо ефективного й безпечного використання ресурсів Всесвітньої мережі, захисту прав та інтересів дітей під час роботи в Інтернеті різноманітні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет простору для наймолодших користувачів.

Наш заклад не став виключенням та долучився до проведення даних заходів. Педагоги школи провели години спілкування «Ми за безпечний Інтернет!», які направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі. Ці заходи сприяли обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання.

Інтернет під час війни.

Як убезпечити дитину при користуванні Інтернетом удома в умовах введення військового стану.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 41 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: