Головна » 2022 » Листопад » 7 » Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка I етап
17:39
Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка I етап

На виконання Указу Президента України «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571, на виконання листа Міністерства освіти і науки України, з метою плекання духовних цінностей, які сприяють об'єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбутнє України, про яке так мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко, учителями української мови Коструб Х.В., Титаренко О.А., Лисенко С.В. був організований і проведений I етап конкурсу 7 листопада (дистанційно) серед учнів 5-9 класів.

Це наймасовіше інтелектуальне змагання митців художнього слова. Сьогодні, як ніколи, Україна потребує молодих талановитих письменників, журналістів, які творчою працею спонукатимуть громадянське суспільство до побудови сильної, незалежної держави на засадах толерантності й гідності.

Конкурс дає можливість молодому поколінню ще раз звернутися до поетичного спадку Великого Кобзаря, продемонструвати високий рівень своєї творчості.

Бажаємо всім учасникам і учасницям наснаги, нових творчих звершень!

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 43 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: