Головна » 2016 » Грудень » 29 » Новорічно-різдвяні свята!
13:39
Новорічно-різдвяні свята!

Новорічно-різдвяні свята – це очікування дива та здійснення найзаповітніших мрій. Учні та працівники нашої школи почали готуватися до них із початку грудня. Виготовляли ялинкові прикраси, випускали газети, оформляли вестибюль школи,  класи та ігрові кімнати, . У вестибюлі школи встановлено ялинку, які прикрашають іграшки розписані учнями 1-11 класів в рамках проекту «Прикрашаємо ялинку своїми руками», в холі діє новорічна виставка дитячих виробів, на вікнах учнями та вихователем 1 класу Татаренко Г.В. було створено своєрідне новорічне панно із сніжинок та витинанок, візерунки на вікнах нагадували про прихід новорічних свят.

А розпочалися вони виставою « Ой хто, хто Миколая любить»,  яку підготували вихованці інтернату, педагог- організатор Ткачова О.В., заступник директора з ВІР Українець О.Г. та педагогічний колектив  школи  для учнів 1-11 класів.Учні співали пісні, розказували вірші і отримали подарунки від Святого Миколая.

 80 учнів в цей день відвідали кафе "Палермо" де сім'я Садикових вітала діточок зі святом.

Із 23.12. у школі відбувалися новорічні ранки для учнів 1-11 класів.

Учні приємно вразили вдало підготовленими номерами художньої самодіяльності.

27.12.2016 року Різдвяним концертом учнів вітали музиканти-віртуози з м. Харкова та віруючі м. Слов’янська й Німеччини.

Також всі класи зустрічали Новий рік під час солодких столів, підготовлених силами педагогів та батьків. Дітки були активними учасниками ігор, конкурсів, які провели для них педагоги школи.

Ми дякуємо всім благодійникам за надання дітлахам новорічних подарунків, а педагогам школи за вдалу підготовки новорічних свят та технічному персоналу школи за затишок й чистоту якою інтернат №1 зустрічав усіх хто завітав до нашої школи!!!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 473 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: