Головна » 2024 » Січень » 10 » Онлайн - зустріч з представниками ДСНС м. Слов'янська в Донецькій області
12:48
Онлайн - зустріч з представниками ДСНС м. Слов'янська в Донецькій області

10 та 11 січня 2024 року в Слов’янському ЗЗСО №14 пройшли онлайн - зустрічі з представниками ДСНС м. Слов'янська в Донецькій області.

Основною метою зустрічей було знайомство учнів з правилами безпеки під час повітряної тривоги, підвищення обізнаності про загрозу, яку несуть вибухонебезпечні предмети для здоров’я та життя людей та оволодіння навичками самозбереження. Спеціалісти також нагадали присутнім основні правила безпечної поведінки вдома, у школі та громадських місцях.

Сьогодні Україна є найбільш замінованою країною у світі. Через розв'язану російською федерацією війну в країні заміновано значні частини територій. Тисячі боєприпасів залишаються нездетонованими після ворожих обстрілів. А ще замінованими можуть бути будь-які побутові речі, дитячі іграшки, будинки, поля, дитсадки та покинута техніка. Окрім того, що міни безпосередньо несуть смертельну загрозу та небезпеку травмувань, вони на довгі роки можуть зробити недоступними родючі українські поля для сільськогосподарських робіт.

Тому учням потрібно бути обізнаними з цього питання, щоб разом подолати цю небезпеку. І перший крок до боротьби з цією загрозою - це знання. Адже хто обізнаний - той захищений!

Інформаційно-роз’яснювальні бесіди зі школярами, які проводять представники ДСНС, мають велике значення, адже попередити біду, зберегти здоров’я та життя дітей – найголовніше завдання всіх нас дорослих.

 

 

Переглядів: 82 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: