Головна » 2021 » Червень » 1 » Отанній дзвоник!
11:47
Отанній дзвоник!

     Ось і пролунав Останній шкільний дзвоник 2020-2021 навчального року. На шкільному подвір'ї з самого ранку зібралася дітвора в святковому вбрані, з посмішками на обличчях, щасливі батьки. Учні 4 та 9 класів виблискували випускними стрічками... Учні 1 класу по-особливому "світилися"  від того, що вони вже подорослішали та переходять у другий клас. Лунала весела музика. Початок урочистого заходу. Батьки із тремтінням тримають рушники, під якими проходять їх діти - випускники. Звучить Гімн України та має слово директор закладу Якименко М.І.

Микола Іванович побажав всім гарних, веселих канікул, закликав всіх дотримуватись правил безпечної поведінки, випускникам закладу зичив подальшого успішного навчання та щастя в житті, подякував учням за навчання та активну участь у житті  школи та міста й висловив подяку батькам учнів за стійкість,  терпіння та плідну співпрацю з педагогами у справі навчання та виховання дітей у період пандемії!  Пролунали  слова подяки кожному працівнику школи від учнів. Випускники подарували всім святковий танець та пісню. Наприкінці свята учні 9 класу випустили в повітря кульки зі своїми побажаннями. У добру путь!

     Любі діти! Вітаємо вас із закінченням навчального року та бажаємо гарних й насичених канікул, а працівникам школи гарної відпустки. Мандруйте, пізнавайте нове, накопичуйте здоров'я та будьте завжди обережними! 

фоторепортаж свята 

Висловлюємо подяку учням 8 класу та кл.керівнику Білко Т.О. за оперативність у технічному супроводі свята, випускникам 9 класу за прикрашання свята за допомогою організації Happy Balloons, колишньому педагогу школи Кравцову А.Г. за організацію фотозйомки свята майстром фотографії Сейфуліним Ф., Дудці Т.О. Також вдячні всім батькам та працівникам, які допомогли в організації свята.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 137 | Додав: school | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: