Головна » 2016 » Травень » 3 » Перемога учнів нашої школи в чемпіонаті Донецької області з плавання серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
13:04
Перемога учнів нашої школи в чемпіонаті Донецької області з плавання серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

14 квітня 2016 року на базі комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська відбувся чемпіонат Донецької області з плавання серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Участь у змаганнях прийняли близько 54 дитини зі Слов’янська, Краматорська, Бахмута, Костянтинівки, Димитрова, а також команда Лиманського району - учні санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Смарагдове місто» головного управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації.
На початку змагань учасників привітали в.о. директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування – Людмила Каун та директор комунального закладу «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Софія Живолуп та побажали кожному спортсмену перемоги, подальших звершень у житті і, звичайно, здоров’я. 
Згідно положення чемпіонату учасники змагалися на дистанціях 25 та 50 метрів вільним стилем. 
У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином: 
1 місце вибороли спортсмени зі Слов’янська - учні Слов’янської ЗОШ-інтернату №1;

2 місце – м.Краматорськ (збірна команда ЗОШ-інтернат № 3 та загальноосвітньої школи № 10); 
3 місце – команда Лиманського району (санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Смарагдове місто»). 
Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації.

Ми поздоровляємо команду нашої школи (Пугачова Марія -1місце, Фурсова Катерина – 2 місце, Дешева Тетяна -2 місце, Дешевий Кирило, Дешевий Данило, Пугачов Руслан, Копиця Богдан, Клименчук Людмила, Шестопалов Богдан) та тренерів з перемогою. Бажаємо юним спортсменам подальших успіхів та нових, яскравих перемог!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 494 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: