Головна » 2015 » Вересень » 6 » Перший урок 2015.
09:37
Перший урок 2015.

Становлення громадянської свідомості починає формуватися ще у шкільному віці. Саме тому Перший урок, який пройшов 1 вересня 2015 року в 1-11 класах Слов’янської загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів №1 Слов’янської міської ради Донецької області, був присвячений темі любові до України, єдності та захисту української держави.

Класний керівник 5 класу Тубольцев Костянтин Олександрович та вихователі Дем’яненко Ольга Степанівна й Рогова Тетяна Леонідівна провели Перший урок на тему «Україна – мій рідний дім». Педагоги спрямували суттєво важливий у житті учнів 5 класу урок на виховання в школярів патріотичних почуттів, прагнення жити у вільній, незалежній Україні, захищати її та своє майбутнє. Патріотичного піднесення додала пісня «Лише у нас на Україні» та мультимедійна презентація й вікторина «Моя Україна». Учні успішно відповідали на питання вікторини. Захопливими також були конкурси «Українська пісня» та «Мовознавство для допитливих».

Незабутні враження у серцях дітей залишили й Перші уроки інших педагогів школи: усний журнал «Ти найкраща в світі і єдина моя квітуча Україна» вихователя 4 класу Калігаєвої Олени Павлівни, мандрівка «Мій сонячний край – моя Україна» вихователя 6-Б класу Івасенко Ірини Миколаївни, «Діалоги с титанами духу» класного керівника 11 класу Титаренко Ольги Анатоліївни та вихователя Теліуса Володимира Івановича.

Перший урок в 1-11 класах нашої школи пройшов на високому рівні. Старанно підібрані яскраві ілюстрації, мультимедійні презентації, поезії, музичний супровід, а головне щире і натхненне слово вчителів та вихователів, сприяли формуванню у вихованців інтернату почуття гордості за свій народ, за свою країну. Педагоги намагались донести до учнів, що саме завдяки незламній відданості Батьківщині український народ зможе будувати незалежну демократичну державу і жити в мирі.

Переглядів: 766 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: