Головна » 2023 » Жовтень » 28 » Підведено підсумки VІІІ  обласного фестивалю «Шукай краси, добра шукай!»
13:38
Підведено підсумки VІІІ  обласного фестивалю «Шукай краси, добра шукай!»

 Підведено підсумки VІІІ  обласного фестивалю «Шукай краси, добра шукай!», який присвячений 85-річчю від дня народження великого українського поета-шістдесятника, митця рідкісного таланту Василя Стуса. Життя митця — це приклад незламності, принциповості і твердої волі. Фестиваль спрямований на поглиблене вивчення української мови та літератури, виявлення творчого потенціалу молоді,  виховання високої читацької культури, презентацію навчально-методичних і поетичних доробків педагогів та здобувачів освіти.

     Вітаємо з перемогою у фінальному етапі у номінації «Виставка художньої творчості» «Незламний Василь Стус» Коструб Христину Володимирівну, учительку української мови та літератури, Семенову Уляну, ученицю 7 класу. Долучилися до фестивалю Титаренко Ольга Анатоліївна, учителька української мови, Кравченко Аліна, учениця 9а класу, створили постери, присвячені 85-річчю від дня народження Василя Стуса.

    Бажаємо лауреатам та учасникам виставки нових творчих злетів, оптимізму та віри в себе. А нам всім – співвідносити себе, свій духовний світ, свої життєві принципи із внутрішнім світом, життєвими принципами та ідеалами, громадською позицією Велета Українського Духу – Василя Семеновича Стуса.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 109 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: