Головна » 2016 » Вересень » 29 » Подорожуємо по рідному краю!
11:00
Подорожуємо по рідному краю!

Хто з нас з дитинства не мріяв про далекі загадкові країни, небезпечні джунглі…

Нарешті Африка наблизилась до нас так близько!!! У с. Ямпіль Лиманського району, недалеко від нашого міста, дітей та дорослих чекала дивовижна подорож до світу дикої природи.

23 вересня учні 7-а та 8 класів разом з вихователем Борисовою С.І., класними керівниками Коструб Х.В., Лисенко С.В. та на чолі з заступником директора з НВР Борисенко О.В. відвідали страуси ну ферму, яка знаходиться у казковому сосновому лісі, поблизу с . Ямпіль.

Територія ферми сподобалась своєю чистотою та доглянутістю. І дорослі, і діти із захватом дивилися на танок страусів. Всіх вразили маленькі страуси, вони нагадують «пухнастих» їжачків.

Разом зі страусами на фермі мешкають їх друзі: олені, ведмеді, свині, кролі, вовк, віслюк й різні птахи: гуси, павичі, кури, ворони, канарки. Юні туристи отримали незабутні враження від зустрічі з дивовижними й екзотичними тваринами та птахами.

Розповідь екскурсовода була настільки цікавою, що діти вдумливо перейнялися проблемою охорони деяких видів тварин, здобули нові знання та отримали задоволення від спілкування. Особливо сподобалось годувати та гладити тварин.

Також приємною несподіванкою для всіх стала прогулянка територію Ямпільського лісництва. Дендропарк «Лісове намисто» заволодів увагою наших вихованців, вразив неповторною красою, зацікавив дивовижним світом тварин та залишив незабутній слід у душі дітей.

Діти поверталися додому сповнені новими позитивними емоціями та враженнями.

Подорож відбулася за підтримки небайдужих людей, яким ми безмежно вдячні, а саме колективу ПП «Слав-Транс», яке надало транспортний засіб та колективу Лиманської страусиної ферми за проведення екскурсії. Адже для учнів з інтернатного закладу дуже важливим є те, що ми потрібні й про нас пам’ятають!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 478 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: