Головна » 2023 » Квітень » 4 » Радіодиктант до Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки голосом Пса Патрона.
17:25
Радіодиктант до Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки голосом Пса Патрона.

Сьогодні, 4 квітня, о 15:00 педагоги та учні нашого закладу долучилися до написання тематичного радіодиктанту для дітей молодшої та середньої школи.

Радіодиктант відбувся у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки. Прозвучав диктант на хвилях Українського радіо голосом Пса Патрона з популярного мультфільму.

Перед цим, о 14:40 в ефірі представник ДСНС розповів про забруднення України мінами та вибухонебезпечними предметами й про важливість навчання дітей правил безпечної поведінки.

Класні керівники запевнили школярів, що вони справляться з написанням, бо є справжніми патріотами, які хочуть довести, що українці не тільки грамотні, а й високодуховні, прагнуть жити в мирі та дружбі, дбати про розквіт своєї нації й знають правила безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами.

Дякуємо всім розумничкам, хто долучився до написання диктанту в різних кінцях України та за кордоном нашої країни, а перевірити правильність написання диктанту можна буде вже за дві години після його завершення у соціальних мережах та на офіційних сайтах ДСНС, ЮНІСЕФ та Українського Радіо або прикріпити фото свого зошиту, як домашнє завдання з української мови в GOOGLклас.

Також з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги із протимінної діяльності ЮНІСЕФ спільно із ДСНС за підтримки МОН підготували інтерактивні онлайн-уроки з мінної безпеки для школярів.

Діти дізнаються, як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватися, які знаки попереджають про них та яких правил безпечної поведінки потрібно дотримуватися у разі виявлення міни чи боєприпасів.

Уроки тривалістю 15 хвилин містять завдання, мультфільми і відеоматеріали. Заняття створені для початкової, середньої та старшої школи.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 85 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: