Головна » 2023 » Листопад » 24 » Результати участі нашого закладу в IV Міжнародному уроці доброти.
14:14
Результати участі нашого закладу в IV Міжнародному уроці доброти.

Друзі, нарешті можемо поділитись з вами неймовірними результатами про проведення IV Міжнародного уроку доброти, в якому педагоги та учні нашого закладу взяли активну участь!

Обстріли та повітряна тривога не стали на заваді навчальним закладам України! Незламні українські педагоги вкотре довели, що виховання відповідального та гуманного ставлення до тварин у дітей є невід'ємною складовою сучасної освіти. І в складні часи війни для наших школярів та вчителів життя та благополуччя тварин є ціннісним та важливим.

Кількість навчальних закладів, які долучились до Уроку доброти в 2023 році була найбільшою за весь час проведення заходу, починаючи з 2018 року! У ІV Міжнародному уроці доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин взяли участь 2695 навчальних закладів - це найбільший показник за весь час проведення Уроків доброти.

Цього року разом з навчальними закладами України Урок доброти провели школи та садочки з Болгарії, Боснії і Герцеговини, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії та Хорватії.

В Україні Урок доброти пройшов у 1487 населених пунктах, зокрема у 271 місті, 194 селищах міського типу та 1022 селах.

Також організатори були неймовірно раді отримати листи з фотозвітами та дуже зворушливими словами від закладів на тимчасово окупованих територіях.

Ми щиро пишаємось педагогами нашого закладу, а це класні керівники 3-9 класів: Мариноха С.В., Кравченко Т.В., Тубольцев К.О., Пишна О.Ю., Чередник Н.О., Коструб Х.В., Ткачова О.В., Титаренко О.А., Боженко Л.Ю., які не залишилися байдужим до проблем безпритульних тварин та долучилися зі своїми учнями до Уроку доброти! Дякуємо кожного педагогу та всім учням нашої школи, ви неймовірні!

Організатори IV Міжнародного уроку доброти - Благодійний фонд «Щаслива лапа» нагородили наш заклад сертифікатами учасників уроку.

Разом ми робимо цей світ краще! Все буде Україна!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 62 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: