Головна » 2015 » Березень » 3 » Результаты осеннего конкурса "Колосок 2014"
14:06
Результаты осеннего конкурса "Колосок 2014"

21 листопада 2014 року у нашій школі відбувся щорічний Всеукраїнський природничий конкурс "Колосок-осінній-2014", у якому прийняло участь 17 учнів.

Конкурс проводиться за наказом Міністерства освіти та науки України від 29.12.2011 №1561 Про затвердження Положення про Міжнародний інтерактивний конкурс «Колосок», з метою ефективної реалізації Державної цільової соціальної програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року, з метою пошуку, підтримки талановитих школярів і популяризації природничих знань.

Конкурс "Колосок"-це щаслива нагода для дитини отримати задоволення від процесу пізнання, розширити ерудицію. Взявши участь у конкурсі дитина розвиває логіку, кмітливість, полюбить читання, стане допитливою, матиме можливість проявити себе та позмагатись зі своїми однолітками. І саме головне, може стати призером і ще більше повірити у свої сили.

Сьогодні ми з радістю оголошуємо результати конкурсу "Колосок - осінній 2014" та запрошуємо учнів школи – інтернату №1 до наступного етапу Всеукраїнського природничого конкурсу "Колосок - весняний 2015" який відбудеться 10 квітня 2015 року й бажаємо успіху всім учням , які захочуть перевірити свої знання та прийняти участь у конкурсі.

Наші конкурсанти:

«Золотий колосок»: Нечитайло Максим, Білко Данило, Чачков Марк;

«Срібний колосок»: Рослік Олександр, Марченко Поліна, Пугачова Поліна, Нестеров Антон, Дудка Олександра, Циплакова Марія, Корабльова Карина, Лебеденко Мілена, Нансен Олександр, Івченко Анастасія, Стороженко Вікторія, Савостікова Ксенія, Рослік Ігор, Єрмоленко Микола.

Ми поздоровляємо учнів Слов’янської  ЗОШ – інтернату  І-ІІІ ступенів №1, які взяли активну участь у конкурсі "Колосок - осінній 2014" та отримали дипломи, а також шануємо вчителів Біличенко О.В., Боженко Л.Ю., Білко Т.О. які підготували учнів до участі в цьому заході.

 

 

Переглядів: 1575 | Додав: school | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: