Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
13:51
Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

«Тарас Шевченко!

Досить було однієї людини,

щоб урятувати цілу націю!»

Остап Вишня

 

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» 29 жовтня 2015 року в нашій школі відбувся І етап цього конкурсу.

Творчість Тараса Шевченка багатогранна, як і його талант. Він був і глибоким ліриком, і творцем епічних поем, і видатним драматургом та різнобічно обдарованим митцем.

Вічно нетлінна творчість геніального сина України живе подихом життя та биття гарячого людського серця. Безсмертна могутня сила його думки, мужність, ніжність і пісенність віршів, його самовіддана любов до Батьківщини, до свого народу.

Учні 5-11 класів інтернату №1 із задоволенням взяли участь у конкурсі. Учасників конкурсу щиро привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Борисенко Олена Василівна й побажала конкурсантам успіхів, творчої наснаги, а вчителям терпіння, об’єктивності та розсуду під час перевірки конкурсних робіт.

25 кращих учнів нашої школи підійшли відповідально до виконання роботи. Школярам були запропоновані різнопланові завдання, як творчого характеру так і на знання біографічних відомостей з життя видатного Кобзаря.

Щороку все більше учнів виявляють бажання брати участь у Міжнародному конкурсі імені Тараса Шевченка. Подібні конкурси стимулюють учнів до поглибленого вивчення навчального матеріалу, розвитку їх творчих здібностей та виховують почуття патріотизму.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 543 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Микола  
0
Бажаю успіхів та наснаги учасникам конкурсу!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: