Головна » 2024 » Січень » 22 » Соборність в душах, єдність у серцях
10:53
Соборність в душах, єдність у серцях

В день соборності та злуки,

З заходу на схід.

Всі візьмемося за руки

Бо один ми рід!

День соборності України — одне зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності України. Це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Державне свято День Соборності України учні нашого закладу відзначили урочисто та патріотично. З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, національної свідомості, людської гідності, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України класні керівники 3-9 класів  організували та провели тематичні заходи під єдиним гаслом «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Під час заходів діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішні військові дії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. 

Проведені заходи (3 кл. -  виготовлення поробок "День Соборності України", 4 кл.-інформаційна година- "день Соборності та Свободи України, 5 кл. - "Моя суверенна Україно!",  6-А інформаційна година "Україна - вільна, сильна, непереможна!", 6-Б - інтерактивна гра "Нехай нерозмежованою залишиться навіки", 7 кл. - інформаційна година з елементами гри "Єдина країна - єдиний народ", 8 кл. - тест-гра "Велична і свята, моя ти Україно!", 9-А- пізнавальна гра "Всім серцем любіть Україну свою!", 9-б -складання інтелектуальної карти "Україна єдина і неподільна"), подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 83 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Ольга  
1
Вітаю з Днем Соборності! Дуже цікаві заходи!

Ім`я *:
Email *:
Код *: