Головна » 2024 » Січень » 3 » Сторінка психолога. Як допомогти дитині бути стійкішою?
18:56
Сторінка психолога. Як допомогти дитині бути стійкішою?

Як допомогти дитині бути стійкішою?

Психіка дитини дивовижна. З одного боку – вразлива до стресів та подразників, з іншого – неймовірно пластична, легше адаптується до обставин, та швидше відновлюється. Завдання кожного дорослого допомагати дитині постійно підлаштовувати свій ментальний приймач під різні обставини. Якщо робити це правильно та змалку, більш імовірно що дитина виросте стійкою та стабільною особистістю.

Важливим для психічного здоров’я дитини є психологічний клімат родини та ментальний стан кожного із батьків. Це суттєво впливає на дитину, спричиняє стан комфорту або ж дискомфорту. Звісно, допомогти дитині дорослий може лише тоді, коли сам уміє давати раду своїм емоціям.

Всеукраїнська програма ментального здоровʼя «Ти як?» обертає кожного українця до себе турбуватися про своє психічне здоровʼя, бо ми черпаємо сили до життя саме від ментального благополуччя.

Долучайтеся до Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?». Посилання на аптечку самодопомоги https://drive.google.com/…/1fdVcReH5vn8d03ihNbP1uR…/view

Переглядів: 62 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Ольга Титаренко  
-1
Щиро вдячна за корисну інформацію.

Ім`я *:
Email *:
Код *: