Головна » 2019 » Травень » 24 » Тепле родинне свято – СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА
10:53
Тепле родинне свято – СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

   Сьогодні по всій Україні пройшло свято ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА.

За мить подвір’я нашого закладу заповнилося радісними обличчями та щирими усмішками наших учнів, їх батьків, педагогічних працівників.

Патріотичний дух, який цього року супроводжував усі шкільні заходи, був присутній і на даному святі. Свято розпочалося, пролунав Гімн України, а на подвір’ї майоріли прапори держави.

З останнім днем дитинства в школі попрощалися 36 випускників. Із сумом в очах дев’ятикласники подякували вчителям за виховання і навчання, а також попрощалися зі своїми шкільними друзями.

Гарні побажання звучали для випускників від їхніх молодших друзів – учнів 1-го класу, які пообіцяли стати їм гідною заміною.

Для випускників 9-х класів цей останній дзвоник був особливим, адже учні вже не повернуться до школи, а стануть студентами ліцеїв, коледжів і технікумів.

Були підведені підсумки навчального року та нагороджені Похвальними листами найкращі учні початкової школи. За високі досягнення та хороші результати діяльності були нагороджені не тільки учні, але й їх батьки, адміністрація та педагоги школи.

І ось, пролунав останній дзвінок, який більше ніколи не покличе випускників школи на урок. Зробивши останнє коло пошани на шкільному дворі, випускники бурхливими оплесками були проведені на останній у їхньому житті урок.

Від імені педагогічного та учнівського колективів бажаємо випускникам щасливої дороги у доросле самостійне життя. А всім учням школи – гарного, приємного літнього відпочинку. До зустрічі в новому 2019/2020 навчальному році!!!  фото свята тут 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 402 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: