Головна » 2023 » Грудень » 13 » Тиждень доброчесності.
13:44
Тиждень доброчесності.

Доброчесне суспільство – це процвітаюче та успішне середовище, де всі дотримуються спільних та справедливих правил.

Сьогодні ми повинні сприяти формуванню нових норм суспільної взаємодії – взаємоповаги, честі й гідності, доброчесності та справедливості. Це важливо для розвитку свідомого суспільства, для побудови процвітаючої держави. З 27 листопада по 9 грудня 2023 року наш заклад долучився до проведення “Тижня доброчесності”.

Метою тижня доброчесності є знайомство здобувачів освіти з поняттям “доброчесність”, поглиблення знань про корупцію та її наслідки, формування нульової толерантності до корупції, навчити розпізнавати конфлікт інтересів, ознайомлення з доброчесними стратегіями поведінки в повсякденній взаємодії у Інтернеті, формування навичок безпечної та доброчесної поведінки у воєнний час, бо знати базові правила безпечної поведінки не просто корисно –це може врятувати життя.

Під час годин спілкування, тематичних обговорень, круглих столів “Будь доброчесним - поводься безпечно!”, "Дерево доброчесності",  “Конфлікт інтересів”, “Академічна доброчесність - умова успішного навчання”, “Доброчесність починається з тебе”, "Академічна доброчесність, як актуальна потреба сучасності", “Академічна доброчесність - шлях до успіху” учні активно обговорювали різні ситуації та оцінювали правильність чи хибність вчинків, описаних у ситуаціях, пропонували власні принципи доброчесності, яких слід дотримуватись у школі та повсякденному житті.

Ми всі хочемо жити в розвиненому середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності. Тож будьмо доброчесними!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 130 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: