Головна » 2015 » Листопад » 9 » Тиждень енергозбереження 2015
11:52
Тиждень енергозбереження 2015

З метою проведення широкомасштабної роз’яснювальної роботи серед учнівської молоді, спрямованої на популяризацію механізмів державної підтримки населення, формування в суспільстві свідомого ставлення до необхідності підвищення енергоефективності, формування в учнів екологічного світогляду, свідомого ставлення до проблем суспільства та відповідної поведінки в суспільстві, формування активної громадської позиції в нашій школі з 2 по 7 листопада 2015 року був проведений Тиждень енергозбереження.

Впродовж тижня проведено комплекс заходів, направлених на популяризацію та пропаганду економічних, екологічних та соціальних переваг енергозбереження та забезпечення виховання в учнів ощадливого ставлення до використання паливно-енергетичних ресурсів: усний журнал "Енергозбереження задля майбутнього», який змусив замислитися учнів про те, навіщо потрібно економити енергію, конкурс малюнків та виробів «Збережемо енергію разом», учні писали твори на тему «Чому треба зберігати електроенергію», вихователі 1-11 кл. провели виховні заходи «Споживаймо енергію розумно», операція "Вийшов - вимкни світло".

Тиждень був цікавим та насиченим. Вихованці інтернату №1 зрозуміли, що енергію треба споживати розумно, дізналися багато нової інформації.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 757 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: