Головна » 2023 » Квітень » 1 » Тиждень художньо-естетичних, технологічних дисциплін
22:41
Тиждень художньо-естетичних, технологічних дисциплін

Напередодні канікул в нашій школі був проведений тиждень художньо-естетичних, технологічних дисциплін. Організовано ряд заходів, спрямованих на знайомство учнів з цікавими засобами мистецтва, поглиблення знань про людей, які внесли неоціненний вклад у розвиток світового мистецтва, на вміння пробудити уяву та фантазію дітей, виховання естетичного смаку та патріотичних почуттів. 

Вчителі підготували нову корисну інформацію для дітей та колег. На уроках музичного мистецтва згадали старі та сучасні козацькі пісні, вшанували героїв. Разом співали марш січових стрільців «Ой, у лузі червона калина». Багато цікавого та незвичайного дізналися на уроках Євгенії Віталіївни.

Учні вирішували ребуси,  відповідали на питання вікторини, малювали на уроках з образотворчого мистецтва. Можливо, майбутні дизайнери, архітектори,  намагались створити  нове навколишнє середовище. Не забули і про своє місто, яке забагато хто тимчасово залишив. Оксана Геннадіївна провела вікторину «Вулицями нашого міста". Діти згадали нестандартні, історичні будівлі Слов’янська, пам’ятки архітектури.

Також учні взяли участь у майстер-класі з виготовлення Великодньої писанки.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 46 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: